неділю, 9 жовтня 2016 р.

Мода - це цікаво!

Починаючи працювати над вивченням розділу "Технологія виготовлення швейних виробів" (пошиття спідниці), цікаво було б познайомитись з тенденціями моди на сезон осінь-зима 2016-2017.
Основні тенденції:

Довжина знову в тренді
Такі спідниці поєднують в собі такі якості, як універсальність і комфортабельність, крім цього зігрівають нас, у прохолодні осінні дні. У поєднанні з кардіганом або светром грубої в'язки, вийде оригінальний повсякденний стиль, який можна доповнити чобітьми на плоскому каблуці, шарфом-хомутом і сумкою-мішком. Головне пам'ятати, що якщо вибираєте однотонний верх, низ може бути з малюнком, і навпаки.



Шкіра знову в моді
Якщо раніше шкіряні речі асоціювалися у багатьох з байкерській стилем, то сьогодні, багато модні будинки повертають цей матеріал в моду і надають йому класичні форми. Сьогодні шкіряні спідниці прямого крою, можна побачити в багатьох знаменитих модельєрів: Фенді, Ів Сан Лорен, Alexander Lewis, Blumarine. Шкіряна спідниця-олівець у поєднанні з напівпрозорої блузою, високими підборами – muts-have будь-якої модниці і бізнес-леді, в цьому сезоні. 





Спідниці складної форми
Одним з модних напрямів майбутнього осінньо-зимового сезону, можна назвати оригінальні і складні лінії крою, з численними воланами, оборками, складками і навіть бахромою. Такі спідниці надають образу ексцентричність, сміливість, але одночасно і жіночність. 
Багатошаровість фактур, пишна плісировка, складки і рюші, розташовані в самих різних місцях, дозволяють приховати багато недоліків фігури і створити стильні і неповторні образи. 

Спідниці з розрізами
Тут варто зазначити, що мова не просто про невеликі вирізі, а про глибокі, переважно спереду чи боку. У сезоні осінь-зима 2016-2017, стилісти пропонують носити спідниці з розрізами різної форми, можна навіть вибрати модель з численними вирізами. 

Класика завжди в моді
Спідниця-міді, це обов'язкова частина гардеробу, яка повинна бути у будь-якої модниці. По-перше, це дуже зручно, до того ж вона незамінна частина ділового дрес коду. Спідниця-міді прямого крою в поєднання зі строгою блузкою – рішення для походу на роботу, пишні плісировані – варіант для романтичного образу, а спідниці-дзвіночок з гарним топом підійдуть для вечірнього вбрання.

Завищена талія на спідницях
Ось вже кілька сезонів такі спідниці не виходять з тренда, не став винятком і сезон осінь-зима 2017. Чому ж так популярний такий крій? Вся справа в тому, що за рахунок зміщеною лінії талії, підкреслюється краса вигинів жіночого тіла, при цьому навіть пишні дівчата, стануть значно стрункішими. 

Спідниці нестандартно крою
Одна з основних тенденцій цього сезону – асиметричний крій. Саме ці спідниці стали родзинкою багатьох показів знаменитих модельєрів: Армані, Версаче, Fausto Puglisi, Moschino. Яскравий і незвичайний фасон спідниці допоможе виділитися серед натовпу, відчути себе сміливою і зухвалою.


Аплікації – тренд сезону
Якщо уважно переглянути модні покази, то не важко помітити тенденцію, до створення незвичайних принтів. Для цього такі знамениті бренди як Prada, Dolce & Gabbana, Stella Jean використовують на своїх спідницях різноманітні аплікації. Це дозволяє створити неповторну, оригінальну і дуже стильну річ. 

Завзяті міні
Ну і звичайно не можна обійти стороною міні-спідниці. Навіть холоду не завадять одягнути модницям коротеньку спідничку. Дизайнери теж не противляться цій модній тенденції, і постійно демонструють нові моделі. Однак стилісти рекомендують не забувати про холод і радять комбінувати міні з теплими светрами, кардиганами, свитшотами, гольфами або теплими колготками.

Вічна класика – спідниця-олівець
Жодна модниця не зможе обійтися без цієї спідниці, більш того, це основа ділового стилю. Може змінюватися матеріал, довжина спідниці, принти, але сам фасон ніколи не вийде з моди. Звичайно класичний варіант – це довжина трохи нижче коліна, така спідниця ідеальний варіант як для робочої зустрічі, так і для виходу в світ.
За матеріалами сайту http://novij-rik.pp.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар